Smartia M630 Phos – топлоизолирана плъзгаща се система с минимален дизайн

smartia

Плъзгащата се система на Алумил съчетава минимален дизайн с висока топлинна ефективност, която притежава различни предимства и уникални характеристики, смело отличаващи я от конкуренцията. Следвайки философията, че „less is more“, всички алуминиеви профили могат да бъдат прикрити в стената, осигурявайки усещане за комфорт с най-добра функционалност.

Някои от предимствата на тази иновативна система включват:

smartia

– Минималният дизайн на системата и големите остъклени повърхности изпълват помещението с елегантност, уют и светлина. Панорамната визия, дължаща се на скритите профили, в комбинация с видимата алуминиева широчина на засрещащия профил от едва 44 мм, допринася за насладата от гледката. Идеален дизайн за „зелени“ сгради, който набляга на спестяването на енергия и инвестиция чрез термично ефективни решения. Ефективността му по отношение на топлоизолацията обхваща широк спектър от климатични зони със стойности на Uw, които могат да достигнат 1,2 W/m2K, в зависимост от типологията, остъкляването и размерите.

– Подобряване на условията и цялостното качество на живот, благодарение на впечатляващата звукоизолация, осигуряваща бариерен щит срещу външната среда. Безупречната работа с интелигентен заключващ механизъм, международен патент и лесното плъзгане, допълнително увеличават комфорта.

– Изключително нисък праг с височина само 32 мм, който е специално проектиран за лесен и безопасен достъп на деца, възрастни и хора със специални потребности. Интегрирана в строителната основа или върху нея, системата отговаря на всички нужди и строителни изисквания.

smartia

Гладко плъзгане и максимална функционалност с висока устойчивост на корозия и ролки от неръждаема стомана.

– Налични са широка гама от типологии.

Сертифицирано представяне от института ift Rosenheim.

Smartia M630 Phos е плъзгаща система с минимален дизайн, демонстрираща изключителни характеристики, в отговор на съвременните архитектурни нужди за модерна визия и комфорт, в най- доброто съотношение на цена и качество.

Може да харесате още...