Smartia M78: Новата система за усъвършенствана елементна фасада за пълна прозрачност

Alumil

В съвременната строителна индустрия „времето е пари“, строителните проекти трябва да бъдат изпълнение в срок, като същевременно остават в рамките на планирания бюджет.

Smartia M78 на Алумил е система за елементни фасади, която може да допринесе за постигането и на двете гореспоменати цели, тъй като е рентабилно решение, което съчетава качество и лекота на изработка.

Smartia M78 има различни предимства, които я отличават от конкуренцията. Естетически тя следва световната архитектурна тенденция на минималните линии. Също така нейното структурно силиконово остъкляване предлага усещане за единство на външната повърхност на фасадата, позволявайки на естествената светлина да навлиза безпрепятствено. Освен това инсталирането на системата става изключително лесно, като се има предвид, че нейните модули, включително рамките за остъкляване, са сглобяеми. По този начин по време на инсталационния процес изискванията за работна ръка и оборудване са минимални, което допринася за по-ниски разходи и по-бързи строителни процедури.

Освен леснотата на изработка, предимствата на системата включват и нейните типологии. Smartia M78 предлага разнообразни решения: фиксирани модули, елементи с интегрирани клапи с отваряне на горна ос и паралелно отваряне, са част от  богатата палитра от типологии. Освен това ъглови конструкции и интегрирането на алуминиеви жалузи също са възможности за потенциална персонализация. Многофункционалността на M78 позволява индивидуални решения в зависимост от изискванията, което го прави идеалният избор за взискателни проекти.

Smartia M78 предоставя всички функции, които трябва да притежава модерната елементна фасада. Леснотата на инсталиране и конкурентните разходи, в комбинация с повишена статична устойчивост, устойчивост на натоварване от вятър и множество опции за персонализиране са пример за нейното впечатляващо представяне. Smartia M78 е надежден избор за високи сгради, с взискателни срокове и повишени изисквания за качество.

Предимства:
– Подобряване на естествената светлина
– Повишено ниво на комфорт
– Повишено ниво на сигурност
– Сертифицирани характеристики по отношение на въздухоплътност, водоплътност и ветрово натоварване
– Решения, изработени по поръчка, адаптирани към всяка спецификация на сградата
– Повишена статична стабилност, дори при екстремни природни явления
– Лесно използване с електрическо задвижване
– Икономически ефективен продукт в сравнение с конкуренцията.

За повече информация – Алумил България.

Може да харесате още...