Smartia S560LT: когато високите характеристики се срещнат с модерния дизайн

Alumil

Alumil винаги се стреми се към иновации и технологична еволюция, затова и техните продукти винаги отразяват тази философия и се открояват с високото си качество и изключителна производителност. Smartia S560LT не прави изключение.

Тази система с повдигане и плъзгане е изключително популярна, защото съчетава висока топлоизолация с повишени нива на сигурност и статична здравина. Новата серия S560LT е още по-смело решение, тъй като предоставя и опция за нисък праг.

Прагът от едва 31 мм предлага несравнима достъпност, лекота на използване и комфорт по време на ежедневието, което прави системата още по-удобна за възрастни хора и деца. Друго огромно предимство на Smartia S560LT е конструктивната гъвкавост. Широката гама от типологии прави системата идеален избор за всякакъв вид проекти. Също така е подходяща за прозорци с големи размери, тъй като може да издържи широки остъклени повърхности, без да се компрометират статичните характеристики. Още една отлична черта на S560LT е високата водоплътност, която в комбинация с въздухоплътността от клас 4, създава здрава система при всяка ситуация. По този начин системата става още по-ефективна срещу тежки метеорологични условия, осигурявайки спокойствие в дома.

Smartia

Изисканият дизайн на Smartia S560LT представлява другата страна на великолепните ѝ качества. Засрещаш профил, който е едва 50 милиметра, подчертава минималния елемент и подобрява естественото осветление и безпрепятствения изглед с минимално видим алуминий. S560LT е специално проектирана, за да подсили естетиката на Вашето пространство, подчертавайки стила и елегантността и допринасяйки за уникална и релаксираща атмосфера. Пример за всички тези характеристики е хотел „Niche“ в Атина, Гърция – луксозен хотел в непосредствена близост до Музея на Акропола, който е оборудван със системата. S560 е идеална за 7-етажната конструкция, тъй като успява с лекота да отговори на изискванията за големи прозорци, които да подобряват естественото осветление и качеството на живот в сградата. Също така високите нива на шумоизолация на S560 осигуряват спокойствие и гарантират тихи моменти за посетителите на този градски хотел.

Smartia

Smartia S560LT не е просто нова изолирана алуминиева система от Alumil. Сърцето и душата на един творчески процес са създали продукт, който да покрие съвременните нужди: изключителни характеристики на изолацията, устойчивост чрез енергоспестяване, въздухоплътност и водоплътност, статична стабилност, лекота на използване, усъвършенствана достъпност и ефектен стил. Smartia S560LT успява да съчетае всичко с хармония и резултатът е повече от безупречен!

За повече информация – Alumil.

Може да харесате още...