Софтуерът ASSA ABLOY SMARTair® за смарт брави спестява време за управление и контрол

SMARTair 1
Easy Student, оператор на студентски общежития, избра SMARTair® от ASSA ABLOY за сигурен достъп без физически ключове до новата си сграда за студенти в Рен, Франция. SMARTair® е ефективно решение без загуба на време и усилия за контрол и проследяване на физически ключове. Електронни чипове с интегрирани RFID четци контролират достъпа на студентите през 83 врати. Устройствата SMARTair Wall Readers правят невъзможни нерегламентираните влизания и излизания.

Софтуерът SMARTair TS1000 е една от основните причини за избора на Easy Student. Благодарение на интуитивния си интерфейс и функциите за спестяване на време SMARTair TS1000 позволява на администраторите лесно да управляват системата за достъп. Ако някой загуби правото си на достъп, интерфейсът TS1000 позволява незабавното и лесно блокиране на физическия достъп до вратите със SMARTair® от ASSA ABLOY . И това е основната разлика със старите времена на физически ключове и механични ключалки. „SMARTair® не изисква никакви технически познания. „Обучих се бързо и считам работата със софтуера за много лесна. Решението е напълно съобразено с нашите нужди. Инсталирането беше бързо и лесно. Изгубеният ключ все още може да се използва, докато анулираната акредитация блокира веднага достъпа. Нашите студенти са много доволни от решението. Те бързо свикнаха, защото този тип контрол на достъпа се среща в много хотели и частни домове”, сподели Сирил Вергер, управител на общежитието в Рен.

SMARTair осигурява надежден и гъвкав контрол на достъпа за всеки студент, администратор и  доставчик на услуги и оборудване в общежитието. Приблизително 100 идентификационни акредитации за достъп могат да бъдат обработвани едновременно. Това дава възможност на мениджърите по сигурността в Easy Student да променят правата за достъп на потребителите по всяко време, без да посещават физически вратата.

Всеки студент е с денонощно осигурен достъп за главната входна врата, своята студентска стая и велосипедния парк. Споделените помещения за отдих и забавление и зоната за пране са с позволен достъп от 6:30 до 23:30.

Може да харесате още...