Soudafoam Professional 60 – професионална пистолетна пяна с високо качество

Понякога строителните грешки, допускани при монтаж на прозорци, са причина за безвъзвратна загуба на функционалното предназначение на рамите на прозореца. Местата, където стените и прозорците се съединяват, са особено уязвими за загуба на топлина и натрупване на влага. Затова е особено важно правилното разположение и доброто уплътнение между прозорците и стените. Soudal е експерт в намирането на решения на тези проблеми повече от 50 години. Нашият опит и експертиза са доказали, че дупките между прозоречния отвор и рамката трябва да бъдат напълно запълнени с еластичен изолиращ материал, който да компенсира движението на рамката следствие на промените в температурата и влажността. Най-добри резултати се постигат чрез полиуретанова пяна. Преди нанасянето на пяната повърхността трябва да бъде овлажнена. Това ускорява процеса на полимеризация и подобрява клетъчната структура на пяната.

Благодарение на собствения си изследователски център, постоянните инвестиции в най-нови технологии и съвременната производствена база, Soudal осигурява адекватно решение с високо качество и безопасност при монтажа на врати и прозорци.

Soudafoam Professional 60 – професионална пистолетна пяна с високо качество.

Тя осигурява:
– пълна изолация;
– максимална сила на налягане във флакона;
– съвместима с всички видове пистолети;
– увеличен обем –до 60 литра;
– отлична топло и звукоизолация;
– кратко време за полимеризация;
– 0 % емисии MDI (при изпръскването не се отделя токсичният изоцианит);
– висока производителност и стабилни параметри;
– превъзходна адхезия към повечето строителни материали;
– налична и в специална формула за ниски температури (до -10 °C).

Използвайте колкото е възможно повече!

Групата Soudal, със седалище в Тьорнхаут, Белгия, е водеща в разработването на продукти за устойчиво строителство, които са безопасни за хората и околната среда. Компанията доставя своята продукция в 138 страни и осигурява оптимална техническа и логистична поддръжка. За 2018 г. Soudal Group е произвела 360 милиона единици уплътнители и полиуретанови пени.

За контакт и повече информация – Soudal.

Може да харесате още...