Soudal Window System  – продукти за професионален монтаж на прозорци

Soudal

Допреди няколко години едно от основните средства на Soudal да достигне до производителите и монтажниците на прозорци бе Soudal Window System – специална система от пълен набор продукти за професионален монтаж на прозорци. Но много често монтажниците ползват и допълнителни продукти за довършване на своята работа и наглед маловажните подробности са това което прави разлика от добре свършената работа до перфектното изпъление. Бихме желали да ви предствим два от тези продукти на Soudal – PVCu Cream Cleaner и Activator Spray 601.

SoudalPVCu Cream Cleaner е високачествена ароматизирана течност с кремообразна структура и голям вискозитет за почистване и възстановяване на качествата на бели или фурнировани PVC рамки. Това, което прави продукта подходящ за употреба върху всички видове рамки, е че той не съдържа разтворители и няма риск от увреждане на повърхността. Продуктът е готов за употреба – няма нужда от разреждане и действа изключително бързо, като повърхностите няма нужда да бъдат третирани с друг препарат преди това. Резулатът е една обновена и чиста визия. PVCu Cream Cleaner може да се използва за почистването на первази, различни видове облицовки и панели за остраняването на мазни петна, следи от химикали или мастило.

SoudalActivator Spray 601 е безцветен, готов за употреба, бързосъхнещ продукт увеличаващ силата на залепването върху прахово боядисан алуминии или облицовки. Activator Spray 601 е изключителен „booster“  на силата на залепване на различни видове уплътнители и лепила върху по-специфични и трудни за залепване повърхности. Продуктът подобрява залепването на различни видове хибриди (MS, SMX) уплътнители, лепила и ленти на силиконова основа. Изсъхва изключително бързо , като по този начин не възпрепятства работния процес, не оставя бели петна по повърхността и има изключително ниска разходна норма благодарение на аерозолната си опаковка. Изключително подходящ за прахово боядисани или анодизирани алуминиеви профили, също така увеличава силата на залепване върху PVC и много други видове пластмаси. Не съдържа толуен- и метилен хлорид.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретановипени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 16 завода на 4 континента и иманад 2550 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химическипродукти.

Може да харесате още...