Специални стъкла Ветротех – само за най-взискателните

Vetrotech

Те могат да бъдат електрически отопляеми, с аларми за взлом, да служат като структурно подово стъкло, да се използват за аквариуми и басейни и дори при електромагнитното екраниране. Специалните стъклени продукти на Vetrotech могат да изпълнят най-високите изисквания, осигурявайки трайно качество и надеждна работа там, където са необходими.

Защитно стъкло, носещо на товар

Lite Floor е ламинирано защитно стъкло, предназначено за носещи приложения като подове, стълбища, мостове за пешеходци. Чрез киселинен офорт (Satinovo) или ситопечат (Seralit и Xtragrip) може да се добави устойчивост на приплъзване.

Характеристики:
– безопасност при ходене в съответствие с EN 18008-5;
– персонализиране с различни цветове и шарки;
– предлага се с устойчиви на хлъзгане обработки;
– възможност за комбиниране с устойчивост на пожар или взрив.

Отопляемо стъкло Thermovit Classic

Това е стъкло с електрическо отопление за големи и специални прозорци. Thermovit Classic е подходящо за външни приложения и разкрива ясна и безпрепятствена гледка, независимо от метеорологичните условия навън, дори да са арктически. В зоните със студен климат не се получава заледяване или конденз. Стъклата не се замъгляват в климатични зони с висока влажност, в басейни или минерални бани, а също и на места, където е необходима постоянна добра видимост, както при кулите на летищата.

Характеристики:
– капацитет на отопление между 0,5 – 30 W/dm²;
– захранване от 12 до 440 волта;
– доказана надеждност от 1974 г. насам;
– предлага се с 3 различни опции за управление;
– възможност за комбиниране с пълна гама  функционалности.

Vetrotech

LED система за подове

Иновативна стъклена подова система за мултиспортни приложения. Разполага с гъвкава алуминиева конструкция с ламинирано защитно стъкло по поръчка. Основните LED екрани превръщат всяко пространство в уникално визуално изживяване, превръщайки го от спортна в концертна зала или място за специални събития.

Характеристики:
– изключително здрава и издръжлива, подходяща за вътрешни и външни приложения;
– уникална гъвкавост, която вълнува всички спортисти;
– по-малко наранявания на кожата при подхлъзване или падане в сравнение с други повърхности;
– съответства на EN 14904: 2006 за плитки еластични спортни подове.

Стъклени подове

Стъклените подове са поразителен дизайнерски елемент и създават силно визуално въздействие. Те отварят съвсем ново измерение, като позволяват на дневната светлина да проникне дълбоко в интериора на сградите. Огнеупорните стъклени подове предотвратяват преноса на топлина и запазват своите носещи свойства в случай на пожар. С нашите гъвкави, многофункционални и безопасни стъклени продукти, вашият под може да бъде оформен според желанията ви.

Stadip Aqua – устойчивост на хигроскопично проникване 

Stadip Aqua е разработено, за да издържа на постоянно налягане, влажност и контакт с течности, каквито има в аквариуми и басейни. Специалният междинен слой на ламинираното стъкло намалява хигроскопичните свойства и осигурява свръх висока якост на свързване.

Характеристики:
– издържа на постоянен контакт с вода;
– устойчивост на удар и високо водно налягане;
– сертифицирано по ISO 12543-4.

EMS Stadip – радиочестотна защита

Ламинирани предпазни стъклени екрани срещу радиочестотни и електромагнитни лъчения, известни също като RF екраниране. Позволява отваряния във Фарадеевия кафез, който защитава чувствителното електронно оборудване от външни въздействия в сградата. Позволява дневна светлина и видимост в защитена среда, има защита срещу външни радиочестотни смущения, идеален за дейта центрове, болници и сгради с висока степен на сигурност.

Стъкло с аларма и детектор при проникване

Стъклото с аларма е защитно стъкло в два различни варианта. От една страна се предлага ламинирано защитно стъкло Stadip Alarm с вградени видими жици, използвано за предотвратяване на кражби. Securit Alarm е втората опция, която се предлага като закалено защитно стъкло с видим или невидим алармен детектор. Когато се разбива, то се разпада на хиляди малки парченца и включва алармата, разубеждавайки натрапниците да влизат в сградата.

Предлага се като закалено защитно стъкло и а опция за ламинирано предпазно стъкло, видими или невидими алармени детектори. Може да се вгради в защитно стъкло от висок клас. Има лесна електрическа инсталация.

Компанията е представена на българския пазар от Александър Трифонов, 0887979164, trifonovsolutions@gmail.com.

Може да харесате още...