Специална демонстрация показа сигурността на вратите на Солид 55

Световният и европейски шампион по културизъм Димитър Димитров се изправи срещу вратата iDoor по време на откриването на Стройко 2000.

Солид 55 доказа за пореден път сигурността и качеството на своите продукти по време на организираната за първи път в България уникална демонстрация по разбиване на блиндирана врата със сертификат за 4-ти клас на взломоустойчивост. Експериментът се проведе в деня на официалното откриване на най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане в България – Стройко 2000, а първи срещу вратата iDoor се изправи световният и европейски шампион по културизъм Димитър Димитров. Опитите му да разбие вратата се оказаха неуспешни, а в продължение на 45 мин. да сторят това след него се опитаха още пет души от публиката, но отново без резултат. Всички участници имаха на разположение различни инструменти за разбиване на врата.

Моделът интелигентни блиндирани врати iDoor е най-новото и най-сигурно предложение на Солид 55 за дома или офиса. За първи път фирмата производител съчетава всички свои най–нови разработки и високи технологии в един продукт. iDoor е красива и лесна за ползване входна врата с електромеханична брава от второ поколение с пет точково заключване, която се управлява с безконтактна карта. В допълнение, вратата има и четири точки на заключване от механичната патронна брава. Солид 55 залага в iDoor и още една своя нова разработка – система за самоохрана. Т.нар. Active Security модул е вградена алармена система, която отчита състоянието на входната врата и сигнализира звуково при евентуален опит да бъде нарушена нейната цялост.

„Под елегантния външен вид и красива декоративна Арт каса се крие солидна метална конструкция и невидим заключващ механизъм, които гарантират 100-процентова сигурност – нещо, в което се убедиха всички зрители на проведената демонстрация. Този наистина уникален за България тест пред публика доказа за пореден път качеството на вратите Солид 55 – независимо дали срещу тях се използва сила или инструменти за разбиване”, сподели Христофор Христов, мениджър на Солид 55.

Моделът iDoor, както и всички останали най–нови комплексни решения на фирмата производител, могат да бъдат намерени до 29 март на разположените два щанда на изложението Стройко 2000 – външен на входа на НДК, и вътрешен – на първи полуетаж, № 222. На изложението ще бъдат представени последните разработки на компанията в областта на сигурността, както и уникални дизайнерски предложения за интериора, промоционални и най–предпочитани модели врати за бита и индустрията.

Всеки желаещ да разгледа продуктовата гама на Солид 55, да се консултира с експертите на компанията или да поръча врата, може да заповяда и в открития в началото на годината първи по рода си Мол за врати в България. Най-големият шоурум за врати предлага ниски цени и атрактивни промоции и се намира на бул. „Цариградско шосе” 7-ми км., където върху площ от над 1 000 кв. м. са събрани на едно място над петдесет различни модела. За удобството на клиента е осигурен безплатен паркинг. Експертите по сигурност на Солид 55 Ви очакват всеки ден от 8.30 до 19.00 часа и събота от 10.00 до 18.00 часа.

Солид 55 е българска компания, която вече двадесет години оперира на българския пазар, представяйки високотехнологични, висококачествени и конкурентноспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиента. В продуктовото портфолио се включват блиндирани, интериорни, интелигентни, гаражни и промишлени врати и врати за общ вход. Предлаганият богат асортимент от дизайнерски решения е съобразен винаги с уникалността на изискванията на клиентите. Основен приоритет на фирмата е развитата система за сигурност и стабилност на продуктите, както и механично и електронно управление на заключването. Солид 55 е съосновател и пълноправен член на Асоциация “Български врати и прозорци” продуктите в строителството.
Фирмата притежава съвременен производствено-административен комплекс SOLID на обща площ 4 800 кв. м., както и новопостроената производствена база, разположена в гр. Елин Пелин, която е оборудвана с най-модерните машини и технологии. С площ от 14 000 кв. м. това е най-големият завод за производство на врати на Балканския полуостров. Освен Мола за врати, фирмата разполага с развита дилърска мрежа в цялата страна с над петдесет точки на продажба, има собствени изложбени центрове в гр. София, както и представители в Сърбия, Гърция и Словения.

Може да харесате още...