Спирална врата с по-малко поддръжка

Alpha Deuren

От пускането на пазара насам спиралната ролетна врата Helix на Alpha Deuren е търсено решение 2 в 1 за различни промишлени сектори.

Според производителя тя съчетава предимствата на високоскоростна врата със здравината на секционна врата. Неотдавна холандският производител значително преработи своя топ продукт. Благодарение на новите функции Helix вече е още по-стабилна и изисква по-малко поддръжка; предходният модел също може да бъде надграден.

Спиралната врата Helix може да се използва като високоскоростна врата през деня и в пиковите часове. Със скорост на отваряне до 1,1 м/сек. тя е истински вертикален стартер и оптимална система за отворени пространства с висока честота на движение, като например логистични центрове, обяснява Alpha Deuren.

Alpha Deuren

Благодарение на микропрофилираните 40 милиметрови ISO панели Helix се трансформира в здрава и много добре изолираща секционна врата, когато поддържането на температурата в помещението е важно. Helix има и спирална направляваща система с много малки монтажни размери.

Задвижващата система с ротираща верижна технология премахва необходимостта от компенсиране на теглото с опъващи или торсионни пружини, обяснява Алфа Дойрен. Това прави Helix продукт, който пести място и не изисква поддръжка. Благодарение на компактния си дизайн спираловидната врата е особено подходяща за помещения с малка монтажна дълбочина. В хода на обновяването на спиралните врати инженерите инсталират нови подсилени държачи за ролки, ролки и панти. Това гарантира, че настоящата версия е още по-стабилна и изисква по-малко поддръжка от предишния модел. Докато преди се налагаше частите да се сменят след 20 000 цикъла, сега това е необходимо едва след 40 000 цикъла.

Снимки: Alpha Deuren

Може да харесате още...