Спокоен живот на открито с идеалната слънцезащита

Hella

Слънцезащитните продукти от Hella създават пространство за спокоен живот на открито. Навесите за тераси са идеалната алтернатива на чадърите и слънцезащитните платна поради своята здравина и устойчивост на атмосферни влияния.

През летните месеци навесите на терасите се превръщат в истински оазиси. Такъв е случаят и с вилата Soul Sisters в Корчула, Хърватия: двете перголи от модела Sintesi на Hella не само привличат погледите, но и осигуряват елегантна сянка и защита от внезапни гръмотевични бури. Това е иновативен модел с прецизно и надеждно водене на тъканта, който съчетава лекотата на дизайна с отличните свойства на тъканта. Водачът на плата се движи в направляващите релси и механизмът изчезва в тънката конструкция.

Hella

Основната конструкция на перголите е изработена от екструдиран и прахово боядисан алуминий. Тъканта Soltis Proof W96 в цвят Off White предпазва от ултравиолетови лъчи, устойчива е на атмосферни влияния и в същото време позволява проникването на естествена светлина. Тази полупрозрачна и водоустойчива материя е особено подходяща за перголи. Опционално продуктът се предлага с LED осветление, сензор за дъжд или, за по-студените месеци, с лъчист нагревател.

Собствената система за управление ONYX на Hella, която може да се свърже с всички разпространени системи за интелигентен дом, прави управлението на решенията за слънцезащита много лесно.

Снимки: Hella

Може да харесате още...