Спрете покривните течове с Велукс

Представител от фирма ВЕЛУКС разговаря с приветливото младо семейство Цоневи относно решения ВЕЛУКС, които са заменили съществуващи стари капандури.

 

 – Здравейте, разкажете ни малко повече за това кога и как се сдобихте с апартамента. Целенасочено ли търсихте  “апартамент под звездите” и то със скосени части, или това се оказа чиста случайност?

– Здравейте. Преди 5 години бяхме решили да си купим апартамент. Дълго търсихме, докато не попаднахме на точния. Търсихме апартамент на последен етаж, тъй като не искаме да имаме някой “над главата си”. Апартаментите, разположени на последните етажи в сградите, предоставят красива гледка и внасят усещане на “живот под звездите”. Именно поради тази причина бяхме впечатлени от настоящия ни апартамент – пасваше идеално на представата ни за бъдещ дом, а скосените му части само допълваха нестандартната атмосфера.

– И както често се получава в живота всяко хубаво нещо е придружено с нещо не чак толкова хубаво, за контраст. Откъде започнаха Вашите проблеми?

– Апартаментът се нуждаеше от ремонт. Необходимо беше да се задигне покрива в едната стая и да се постави капандура, която да внася повече светлина и уют.  След ремонта се наложи да правим още два ремонта на дома, тъй като на капандурата не успяваше да издържи на по-силните дъждове, малко по-люти зими,  и протече … Стигнахме до там да поставяме легени, кофи, та дори и надуваем басейн, за да може да побере, стичащата се отвсякъде вода, докато не сме вкъщи. След това преживяване, решихме, че е време за цялостен ремонт и промяна, която да гарантира резултат различен, от предишните.

 – Кога и как дойде решението да замените проблемните прозорци именно с покривни прозорци ВЕЛУКС като марка?

– ВЕЛУКС беше една от малкото фирми в този бранш на пазара, която ни беше позната. По стечение на обстоятелствата се оказахме на изложение на Стройко, където се запознахме с г-н Великов (дистрибутор на фирма ВЕЛУКС). От изложението подбрахме 3 фирми, които считахме, че могат да ни бъдат полезни. Едната не откликна въобще. Втората направи оглед и след време  ни предостави оферта. ВЕЛУКС отклихнаха веднага на проблема ни. Веднага след огледа ни беше изпратена обстойна оферта, включваща всичко необходимо и разписана с цени до последния детайл, което до този момент си беше рядкост. За нас беше важно, че хората, които направиха огледа, са сертифицирани от ВЕЛУКС да извършват ремонти и инсталации. Друг важен фактор за избора ни на ВЕЛУКС покривни прозорци беше и гаранцията, която предоставят, при закупуването на техни продукти. Така, с професионализъм, отношение и гаранция за качество, фирма ВЕЛУКС успяха да ни спечелят като клиенти.

– Как се чувствате сега? Какво се промени във Вашия дом след монтиране на ВЕЛУКС покривни прозорци?

– Извънредните обстоятелствата налагаха да се преправи целия покрив. Сменена е цялата покривна покривка с използване на по-добри материали. Първоначално избрахме покривни прозорци ВЕЛУКС с по-малки размери, но когато разбрахме, че е необходимо време, за да ги доставят, закупихме по-големите, които бяха налични.  Благодарение на това, че прозорците лягат на външния край, достъпът на светлина в дома е значителен. Така се печели и повече пространство, което също е от значение за нас. Направена е и термоизолация, която допълнително предоставя сигурност.  Сега остава да се наслаждаваме на “живота си под звездите” и да се надяваме, че сме приключили с ремонта на покрива окончателно.

Може да харесате още...