Стъклен парапет, спиращ вятъра

Компанията Libart създава революционна концепция за стъклена балюстрада с иновативен и модерен подход. Системата Kinetic Windbreak е вертикално прибираща се балюстрада, която е подходяща за външни приложения. Единичните закалени стъкла функционират едновременно като балконска балюстрада и ветрозащитна система без профили по средата. Системите Kinetic осигуряват всички предимства на стъкления парапет, с удобството на допълнителен щит срещу вятър и дъжд, когато е необходимо. Системите Kinetic използват скрита система от самозареждащи се бутала, която елиминира грозните противотежести, дебелите профили, кабелите и ролките, използвани от други системи в по-нисък клас. Тя се отваря ръчно и се затваря автоматично с едно докосване.

liberat

Гъвкавост и дизайн с Kinetic Systems

Панорамна гледка без компромиси! Портативните (KU-FB) или фиксираните към земята (KU-FC) стъклени ветрозащитни прегради могат да допълнят архитектурните характеристики с регулируема височина и усещане за разграничаване. Кинетичните системи (FC и FB) са произведени от структурно стъкло, за да гарантират надеждност и издръжливост.

Едно от основните предимства на системата Kinetic е липсата на хоризонтални профили. Така се премахва грозното визуално претоварване, като се създава безпрепятствена гледка. Тяхната издръжливост и гъвкавост ги правят идеалното решение за широк спектър от проекти, включително жилищни комплекси, хотели, търговски центрове, кафенета, барове и ресторанти.

Може да харесате още...