Стъклени и предпрозоречни парапети от Aluminco

Aluminco

През последните години употребата на стъклени и предпрозоречни парапети значително нарасна. Смело можем да заявим, че те са незаменяема част от почти всяка сграда. Парапетните системи осигуряват допълнителна сигурност, придават елегантност, комфорт, атрактивност и създават онова усещане за чистота и блясък. С тяхна помощ може да се постигне рационално използване на пространството в помещението. Парапетните системи се използват както в интериора, така и в екстериора. Намират приложение в големи търговски центрове, административни и офис сгради, стадиони, летища, развлекателни помещения, магазини, ресторанти, хотели, дори и в частни жилищни сгради, в това число къщи, резиденции, вили и други. Както вече споменахме, най-често срещаните видове са стъклените парапети и предпрозоречните парапети. Стъклените парапети са с изтънчена визия и притежават редица функционалности, като предоставят възможност за монтаж на основния носещ профил върху готов под, челно на плочата или трег – ера или вкопан в плочата и подовата замазка. Предпрозоречните парапети служат за предпазване от инциденти през отваряемите крила. Основното им приложение е в административни и жилищни сгради, където са изградени т. нар. френски прозорци в цяла етажна височина. Този вид парапети подобряват цялостния стил, както и естетиката на фасадата.

Aluminco

Aluminco

Aluminco

Aluminco

Aluminco – лидер в производството на алуминиеви системи и профили

Когато говорим за парапетни системи, няма как да не споменем гръцката компания Aluminco, която е лидер в производството на алуминиеви системи и профили. Продуктовата гама на Aluminco е разпознаваема в повече от 60 държави. Парапетните системи на бранда се характеризират с иновативност, висок клас на изработка, класически дизайн, модерна визия и ефективност. Подходящи са за всеки екстериор и интериор. Могат да отговорят подобаващо дори на най-високите изисквания.

Колекция “Classic European” – цялостни решения за стъклени парапети

Колекцията “Classic European” на Aluminco предоставя цялостни решения за стъклени парапети, които са с уникална визия и изчистен дизайн. Отличават се с неподправена елегантност и надеждна безопасност. Моделите от колекцията отговарят перфектно на съвременните нужди на крайния потребител. Безупречно качество и сигурност, без видими крепежи, с възможност за закрепване директно към дограма или стена. Предпрозоречните парапети могат да поддържат стъкла от 10 mm до 16 mm и се монтират пред отваряемите части на т.нар. френски прозорци, които започват от пода на дадения етаж до тавана. Освен че парапетните системи на Aluminco са от световна класа, предоставят възможности за вграждане на LED осветление и се характеризират с висока корозоустойчивост. Системата Crystal Line дава възможност за три вида монтаж: подов монтаж – Top Mount, челен монтаж – Side Mount, и вкопан монтаж – In-Floor.

Aluminco Aluminco Aluminco

Научете повече за “Classic European”, Crystal Line, приложенията и възможностите за остъкляване, като посетите сайта на Dorion. Компанията притежава дългогодишен опит в бранша и предлага цялостни решения в областта на офис преградните стени, автоматизираните входни решения, входните и оградни решения за дома и индустрията, както и системите за точково окачване на стъкла – тип „спайдър“. Dorion е доверен партньор на Aluminco.

Може да харесате още...