Стъклени щори от NorthGlass красят KIA Visual Plaza

През 2019 г. Hyundai-Kia Automobile Group завършва строителството на Kia Automobile Visual Plaza (съкратено KIA Plaza) за вътрешни обучения на персонала на Kia. Разположена в град Йонгин, провинция Кьонги в Южна Корея, KIA Plaza е с площ от 27 155 кв. м върху парцел от 49 825 кв. м. Сградата може да побере около 1000 души.

KIA Plaza разполага с лекционни зали, конферентна зала, кафене, зона за отдих и 176 стаи за персонал, както и зелена градина за разходка на открито и футболно игрище. Сградата е квадратна конструкция с фасада от стъклени щори, съставени от 16 900 хоризонтални ребра от SGP ламинирано цветно стъкло, изработено Tianjin NorthGlass. За проекта е избрано суперпрозрачно SGP ламинирано стъкло. Външният слой е изработен от цветно полузакалено стъкло с бяла точка. Стъклените щори са не само красиви, засенчващи, енергоспестяващи, елегантни и чисти, но и лесни за почистване и регулиране и удобни за използване.

Изискванията за качество на този проект са много високи. Количеството стъклени елементи е голямо, обработката е сложна, а сроковете за доставка кратки. Всички стъклени компоненти са били доставени успешно в рамките само на два месеца, което е оценено високо от собственика на сградата.

Може да харесате още...