Стъклени врати Dana с елегантна амортисьорна система

Danamotion Easy GT

Почти във всяка нова, модерна сграда, както и при обновяване се използват стъклени врати, особено в кухнята, хола и банята. С Danamotion Easy GT австрийският производител на врати Dana предлага практична, елегантна иновация за стъклените врати, която е уникална на пазара за интериорни врати.

Danamotion Easy GT

Благодарение на това решение изцяло стъклената врата се спира автоматично при отваряне и затваряне. Така не се получават вторични вибрации при затваряне на вратата. Добре познатият стопер и тежкият обков за брава стават излишни с Danamotion Easy GT. Ако вратата се отвори и се пусне амортисьорът задържа вратата например при позиция 80 градуса и автоматично я спира, когато достигне 90 градуса без значение колко тежко е стъкленото крило.

Danamotion Easy GT

Крайното положение на отваряне е свободно регулируемо в диапазона между 90-140 градуса. Вратата остава напълно затворена, дори без заключване и се спира от хидравличната амортисьорна система. Разработчиците успяват да сведат до минимум хардуера на автоматичното затваряне, така че визуално да се вижда само плъзгача, което прави системата изключително елегантна.

За повече информация: Dana

Може да харесате още...