Стъклени врати с високи показатели за акустика

Lindner

Компанията Lindner разширява гамата си от стъклени врати, за да включи крило с дебелина 100 мм. Алуминиевата звукоизолирана врата с двоен стъклопакет ATB 100 впечатлява с изключително високо ниво на звукоизолация и елегантен дизайн: вграденото от двете страни крило на вратата се състои от панел от безопасно стъкло и алуминиева тръбна рамка със скосена връзка. Полученият външен вид хармонира перфектно със стъклените преградни стени за скрит монтаж Lindner Life Stereo 125 и Lindner Life Contour 126.

Дебелината на крилото на вратата позволява да се постигне още по-високо техническо качество – особено високи стойности на звукоизолация до 47 dB. В зависимост от изискванията на проекта можете да избирате между версии с едно и с две крила. Системата за врати получава висока оценка и по отношение на устойчивостта: тя се състои от рециклируеми, лесно демонтируеми компоненти. При поискване се предоставя добре обоснована декларация за екологичност на продукта в съответствие с ISO 14021.

Многобройните варианти на повърхността превръщат вратата с алуминиева тръбна рамка в идеалното допълнение към различни дизайни на помещения: профилите се предлагат с анодирано или прахово покритие, а стъклата – с прозрачно и бяло стъкло.

Снимка: Lindner

Може да харесате още...