Стъкло със защита от инфекции на най-високо ниво

Sinsheimer Glas

Добрите хигиенни концепции са единственият начин да защитите служителите, клиентите и себе си от коронавируса. Sinsheimer glas предлага Prowipa – висококачествено и дълготрайно решение, направено от стъкло.

По отношение на защитата от инфекции, стъклото предлага множество предимства, в сравнение с пластмасата. Със своята относително гладка повърхност то се почиства лесно и следователно е хигиенично само по себе си.

За разлика от прозрачните пластмаси, стъклото може да се почиства без никакви проблеми, като се използват средства, подходящи за дезинфекция срещу коронавируса, без те да причиняват дългосрочни щети. В допълнение, стъклeната защитата от инфекции изглежда качествено и позволява да виждате добре партньора в разговора.

Sinsheimer glas предлага стъкло за защита от инфекции Prowipa в три версии. Стандартна, ексклузивна и индивидуална. Стандартните и ексклузивни версии се предлагат с предварително дефинирани размери с и без отвор. При индивидуалните размери, системите за закрепване и отворите са съобразени с нуждите и желанията на място.

По този начин Sinsheimer glas предлага решение за защита от инфекции в много области на приложение, например за зоните за изчакване, рецепции, места за предаване на продукти, а също така и за заседателни зали и офиси с отворен план.

Може да харесате още...