Стартира 43-тото издание на СТРОЙКО 2000

43-тото издание на най-голямото специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане в България – СТРОЙКО 2000 – отново отваря врати в Националния дворец на културата в София от днес (сряда) до 28 октомври.

Над 250 български и чужди фирми ще представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги, обхващащи целия спектър на строително-инвестиционния процес – от проучване, проектиране и инвестиране през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането до най-дребните детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

„И на това издание посетителите ще могат да се възползват от цялото разнообразие от стоки в двете големи групи – предмети за крайна употреба и такива, които се влагат в процеса на строителството,“ коментира Ева Гочева, организатор на изложението.

„Присъствие сред изложителите ще имат както нови, така и утвърдени фирми от страната и чужбина, които ще покажат своите актуални продукти и технологии, конкурентни на настоящия пазар. В контекста на предстоящия зимен сезон, по време на изложението ще можем да видим изделието “Вакуумен радиатор Еко-Икономик” – уникален продукт, произвеждан в България, който гарантира 50% намаление на разходите за отопление, както и електрически инфрачервени панели (радиатори) за отопление с нагревател от карбон, подходящи за дома и офиса“, допълни той.

За пръв път на СТРОЙКО 2000 ще се включи Българския институт за стандартизация (БИС) – националният орган за стандартизация в Република България, който организира, координира и ръководи дейността по националната стандартизация съгласно международните и европейските правила и принципи за работа по стандартизация. Сред изложителите е и Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) – организация обединяваща интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната.

СТРОЙКО 2000 ще бъде отворен за посетители всеки ден от 10.00 до 19.00 часа, а входът традиционно ще е свободен.

Може да харесате още...