Стартира проекта „Моята къща“

Новата програма за строителство на еднофамилни къщи „Моята къща“ събира водещи производители от строителната индустрия в България. Целта на сключения вчера меморандум е българското семейство да получи възможност за изграждането на качествен дом с най-добрата среда за живот. Създател на проекта  „Моята къща“ е архитект Юри Ангелов.

На провелата се официалната среща своята подкрепа и готовност за съвместно реализиране на програмата  скрепиха с подписите си представители на WIENERBERGER, IDEAL STANDARD, WEBER, BRAMAC, ROLLPLAST, HÖRMAN, Ceramica SantAgostino. Ексклузивен партньор за финансиране по проекта е Банка ДСК.

Фирмите партньори залагат на силна обща ангажираност към българското семейство и неговото развитие чрез изграждането на еднофамилни къщи в цялата страна. Програма  „Моята къща“ предлага един от най-цялостните модели за информиран избор на хората, които искат собствена къща. Голям избор от къщи с готови проекти, 3D визуализации и макети, които могат да бъдат съобразени и променени спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

Може да харесате още...