Категория: Мрежи

Самозалепващите се комарници: удобство и спокойствие

С идването на пролетта, ние използваме всяка една възможност да се насладим на слънчевите лъчи в нарастващите дни. Топлите вечери примамват отварянето на прозорците. Тази идилична атмосфера обаче може да бъде развалена от посещенията на неканени гости като мухи, оси и разбира се, комари.

Противокомарните мрежи стават все по-необходими

Противокомарните мрежи са задължителен атрибут към всеки един прозорец, използван често за проветряване. Те гарантират спокойствие през горещите дни, като ефективно защитават от всички видове досадни насекоми.Материалът, от който се изработват водачите, ролките и рамките е алуминий, прахово боядисан в желаният от клинта цвят (бял, RAL или дървесен фладер).

Винаги най-новите и авангардни решения – това е моята стратегия за конкурентност

Инж. Димитър Иванов е управител на “Чех пласт” – фирма за производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, окачени и вентилируеми фасади, индустриални, автоматични и гаражни врати, стъклени врати и витрини, зимни градини, щори, окачени тавани, покривни конструкции. “Чех пласт” е сертифициран производител и оторизиран REHAU партньор.

Новите европейски пазари и пестеливото инвестиране е пътя ни за развитие

Дали 10 години са достатъчни, за да говорим за история на една фирма! Да, ако освен начало, тя има път и ясна стратегия за развитие, които да следва с подходящия екип, при това независимо от трудностите. Чех-Пласт ООД тръгва от един малък цех в гр. Враца, с осем души персонал и един ВАЗ комби.