Стил, практичност и функционалност в банята с душ кабина от Dorion

Dorion

През последните години душ кабините набират доста по-голяма популярност и започват да присъстват в домовете на все повече потребители. Душ кабините притежават редица предимства и са перфектното решение, ако Ви е омръзнало цялата баня да бъде във вода след като се изкъпете. И докато изборът на плочки, мебели и аксесоари за баня е лесен, то намирането на най-подходящата душ кабина често е трудно. Всяка баня притежава различни размери и форми. Разнообразието от душ кабини на пазара е огромно – квадратни, многоъгълни, заоблени и душ паравани. Благодарение на остъклените душ кабини, които са с плъзгащи се, осеви или сгъващи се врати може да откриете най-правилното и практично решение, което е изцяло съобразено с Вашите специфични нужди.

Dorion

На коя марка да се доверите?

Както вече споменахме, разнообразието от душ кабини е голямо и производителите не са един и двама. Когато става въпрос за душ кабини, които са със стилен дизайн, високи функционалности и са изработени от най-висок клас материали, няма как да не стесним кръга до няколко производителя, а именно Gral Systeme, dormakaba и Colcom Group.

Dorion

Компанията Gral Systeme проектира и разработва иновативни системи за стъклени душ кабини и решения за обков. Висококачествените системи за душ кабини по поръчка и фитинги я извеждат до челната позиция в Европа.

Dormakaba предоставя интелигентни и сигурни решения за автоматизацията на входни врати, достъпа и сигурността. Гигантът е една от най-предпочитаните и разпознаваеми компании в световен мащаб. Dorma присъства в над 50 страни чрез своите офиси за дистрибуция и производствени обекти. Душ кабините и обковът за душ кабини на производителя са гаранция за здравина, издръжливост и устойчивост във времето.

Италианският бранд Colcom Group e световен лидер в производството и търговията със системи и аксесоари за закалено стъкло. В продуктовата гама на бранда попадат душ кабините, обковът за външни и вътрешни стъклени врати, преградите и плъзгащите системи. Colcom Group произвежда и панти, хидравлични панти, брави и крепежни елементи за врати.

Dorion

Обковът за душ кабини – панти, хидравлични панти, дръжки и други, предлаган от производителите, може да се открие в различни дизайни, цветове и модели.

Защо да изберете душ кабина от Dorion?

Dorion предлага на своите клиенти стандартни решения за стъклени душ кабини и дизайнерски душ кабини по индивидуални размери и конфигурация, които са с широко поле на приложение – частни жилища, апартаментни комплекти, хотели, специализирани сгради, зали и други. Dorion притежава повече от 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени и автоматика за врати. Екипът на компанията може да изпълни всички дейности, които са свързани с проектирането, доставката и монтажа на душ кабините. Разберете кой модел душ кабина е най-подходящ за Вашата баня като се свържете с тях. Те ще ви помогнат да постигнете съвършенството в банята.

За повече информация – Дорион.

Може да харесате още...