Стилен дизайн с пожароустойчиво стъкло

Vetrotech

Индустриална постройка в Хагастаден е преминала през основен ремонт и с добавянето на три допълнителни етажа Fenix вече е устойчива офис сграда.

Със силен фокус върху създаването на модерна и устойчива сграда, оригиналният дизайн с открити греди и бетонни колони е запазен.

Желанието на архитекта за противопожарна система с челни съединения, обърната към големия атриум на сградата, е изпълнено по отношение на дизайн, функционалност и безопасност от Vetrotech Nordic & Baltic.

Contraflam Structure Lite Contour е система с извито фронтално съединяване без вертикални профили на рамката. С този впечатляващ дизайн стъклените панели създават уникален външен вид и осигуряват зашеметяващо проникване на светлина през сградата.

Vetrotech

Това е уникален проект, тъй като в системата е интегрирано извито пожароустойчиво стъкло, което подчертава стилния дизайн.

Продуктовата гама на Vetrotech е гъвкава, което означава, че желаната форма може да се приложи не само за този тип реновиране, но и при строителството на нови сгради.

Най-голямото предизвикателство е намирането на стъкло със заоблени ъгли за атриума. Компанията предлага отличното решение.

Компанията е представена на българския пазар от Александър Трифонов, 0887979164, trifonovsolutions@gmail.com.

Снимки: Vetrotech

Може да харесате още...