Стоманени прозорци и врати в банята

Steel Window Association

Великобританската компания Steel Window Association продължава да доминира в модата на вътрешните прегради и големите стоманени прозорци, които заменят плътните врати и стени в домовете. Най-честата употреба на стоманени прозорци в баните е за създаването на душ-кабини – те не само са отлична преграда за душа, но стилният им дизайн позволява на много светлина да навлезе в помещението, което прави усещането за комфорт още по-високо.

Steel Window Association

Кабината за душове може да бъде решена само от едната страна с отворен фронт, или с две прегради, за да се създаде затворена конструкция. Друг чудесен начин да се използва тази система в банята е реализирането на вътрешна преграда между спалнята и банята. Така се предоставя лесен начин за установяване на безпроблемен преход между спалнята и банята. Като алтернатива може да се системата може да се използва и за самостоятелна баня.

Steel Window Association

Високо енергийните профили W30 или W40 са идеални и за външни прозорци. За това остъкление, което напълно отговаря на строителните норми, се предлага и широк спектър от услуги за поддръжка и подмяна на различните видове метални прозорци, врати и прегради.

За повече информация: Steel Window Association

Може да харесате още...