Strato® от Satinal е най-широкият EVA филм в света

В момента Satinal Spa е единственият производител на eтилен винил ацетат (EVA) филми с 2,6-метрова ширина в света. В резултат на дългогодишния си опит в системи и решения за производство на стъкло, през 2017 г. Satinal са решили да инвестират в този стратегически проект, предвиждайки последните пазарни тенденции за търсене на ламинирано стъкло с рамери по-големи от стандартните.

Благодарение на големия размер на своите Strato®EVA филми, Satinal се утвърди като първата и единствена компания в света, която предлага EVA ролки с размери от 300 mm до 2600 mm, отговаряйки на всякакви нужди на крайния потребител, без допълнителни разходи. Strato® EVA филм спестява на клиентите на Satinal до 50% от производствените разходи чрез намаляване на производствените отпадъци. Също така EVA филмите Strato® спомагат за намаляване на въздействието върху околната среда от изхвърлянето на пластмасови отпадъчни материали поради размери, неподходящи за нуждите на конкретното остъкляване. Satinal предлага и персонализирани услуги на клиентите си – EVA филмите Strato® могат да бъдат изрязани в определени желани размери в зависимост от вида на продукта.

Пълната гама от филми EVA Strato® се произвежда в Ерба, Италия при спазването на високи стандарти за качество и внимателен контрол на всеки етап от процеса на производство. Система за вътрешен контрол на качеството позволява проследяване на всички партиди продукти, доставени на клиента, което гарантира възможността за двоен контрол на качеството в случай на проблеми след ламиниране. Strato® е синоним на надеждност и качество в производството на ламинирано стъкло.

Вижте също...