Структурно остъкление от Feco със сертификат за сигурност

 Feco-Feederle

Чрез провеждане на необходимите тестове, компанията Feco-Feederle доказва, че двойните системи за структурно остъкляване, които предлага за обезопасени за падане. Фирмата получи сертификати за изпитване на защитата от падане на системите с двойни преградни стени.

 Feco-Feederle

Тъй като залепянето на структурните стъкла не трябва да се използва при статичните тестове, стъклата са механично обезопасени с 20 мм. тънки хоризонтални алуминиеви ъгли. За тази цел ъглите не са видимо завинтени към опорната рамка и се простират линейно по цялата ширина на елемента. Вертикално, не се изискват допълнителни монтажни скоби в рамките на  граничните размери, така че елегантният ефект се запазва чрез тънкото свързване с дебелина 20 мм.

 Feco-Feederle

С получените сертификати, Feco-Feederle завършва своята система за преградни стени и предлага творчески атрактивни решения за нарастващото търсене на решения с висока звукоизолация. Сертификатът за изпитване позволява монтаж на системи с размери на елементите с ширина от 500 мм. до 1350 мм. и височина от 1 000 мм до 3 000 мм. за преградни стени с двоен корпус.

За повече информация: Feco-Feederle

Може да харесате още...