Sunview Leggera – иновативна система за стъклени стени с магнитно управление

Sunview-Leggera

Системата Leggera на кандаската компания Sunview е революционно остъкление, което използва патентована система за магнитно управление, която поддържа големи, персонализирани размери на панелите за плъзгащте се стъклени стени.

Sunview-Leggera

Иновативната система премахва необходимостта от ролки, релсови системи и первази и дава възможност за проектиране и производство на плъзгащи се стъкла, които са преди това са невъзможни за реализиране. Това, което прави системата Leggera специална, е способността ѝ да поддържа широк диапазон от размери и тежести на крилата. Мощната система на базата на магнити вдига и спира вратата напълно от пода, което позволява на човек лесно да плъзга панели, които могат да бъдат изключително тежки. С толкова малко съпротивление, което е необходимо за отваряне на Leggera и с минимален дизайн на височината на прага, този продукт е идеален и за приложения за хора с увреждания.

Sunview-Leggera

С безпрецедентни седем слоя стъкло, Leggera има топлинна мощност R-15, която е много впечатляваща, като се имат предвид размерите на стъклените панели, които обикновено се използват. Когато вратата е затворена, системата се уплътнява отлично на дъното на конструкцията и това осигурява най-доброто решение за звукоизолация и защита от вятър, дъжд и други елементи.

За повече информация: Sunview

Може да харесате още...