Supreme SF85 сгъваеми плъзгащи се врати

Alumil

В отговор на взискателната архитектура за рационално усвояване на пространствата Алумил създаде висок клас изолирана система за сгъваеми плъзгащи се врати Supreme SF85.

Съчетавайки минимална естетика с конструктивна стабилност, системата постига изключителни резултати при проекти с амбициозно големи размери на остъкляване и рационален дизайн, подобрена защита срещу нахлуване с взлом и вариативност от решения.

Supreme SF85 е най-новото уникално предложение на Алумил за сгъваема плъзгаща се врата с минимален дизайн и впечатляващи характеристики без аналог в този продуктов клас!

Alumil

Технически характеристики

Широчина на профила: 85 мм
Управление: интергиран ролков механизъм в подова релса
Изолация: висок клас
Остъкляване: до 58 мм
Max тегло: 200 кг/крило
Max височина: до 4.0 м
Max широчина на крилата: до 1.5 м

Вариативност на конструкциите – типологии

Четни и нечетни комбинации при съчетаване на крилата.
Конвенционално остъкляване или полуструктурна визия на решението.
Отваряне на ъгъл.
Отваряне навън/навътре.

Alumil

Alumil

Системни ролкови панти, интегрирани в подовата релса, поемат максимално натоварване до 500 кг и позволяват остъкляване с панорамни размери при височина до 4 м.

Анодизирани аксесоари от неръждаема стомана гарантират лекота и надежност при експлоатация на системата, както и защита от проникване с взлом (RC2, IFT).

Alumil

Високият клас на водоплътност, въздухоплътност и топлоизолация се гарантира от комбинацията на коекструдиран EPDM с разпенен EPDM и двойни полиамидни ленти със стъклофибърни частици. Това позволява прилагането на системата във всеки проект, който цели коефициент на топлоизолация близък до 1.0 W/m²K и функционалност според спецификите на системата. Показателите са удостоверени от международната нотифицирана лаборатория IFT Rosenheim.

Alumil

Полуструктурната версия на Supreme SF85 максимизира ефекта от остъклената площ и минимизира присъствието на рамката в конструкцията, като създава усещане за ефирност и изтънченост във визията.

Alumil

Решението естествено допълва изцяло структурни проекти!

Системата позволява изпълнението и на ъглова конструкция при обекти с търговска функция и не само.

Alumil

Alumil

Alumil

Естетична, функционална и практична Alumil Supreme SF85 заявява без компромис присъствието си както на международния пазар, така и у нас в съперничество с водещи брандове в областта. 

Довери се на Алумил – избери Supreme SF85!

За кантакти и повече информация – Алумил България.

Може да харесате още...