Свобода в нови измерения с прозоречна система Schüco AWS 75 PD.SI

Schüco AWS 75 PD.SI

През последните години архитектурните изисквания към прозоречните системи са насочени към осигуряването на повече светлина във вътрешното пространство, все по-големи размери, гарантирайки едновременно функционалност и по-добра топлоизолация. Наред с енергийната ефективност, безпроблемното интегриране във фасадата и запазването на нейния дизайн са изисквания, не по-малко важни, при създаването на модерни сградни обвивки.

Schüco AWS 75 PD.SIС новата прозоречна система Schüco AWS 75 PD.SI, Schüco предлага отварящ се елемент с изключително малка видима вътрешна и външна ширина на профила, с висока степен на въздухоплътност и водоплътност при кос дъжд.

Благодарение на иновативното и рационално залепяне на стъклопакета, прозоречната система Panorama Design осигурява минимална видима ширина на профилното крило от 45 мм и максимална височина до 2,5 м.

Изключителното при тази система е безпроблемната интеграция във фасадната система Schüco FWS 35 PD – като по този начин се представя концепцията за „панорамно остъкляване”, както и възможността за комбинация на системата с вентилируемото крило Schüco AWS 75 PD VV.SI.

Schüco AWS 75 PD.SIНовият дизайн на дръжката Schüco без розетка е специално разработен за алуминиевата прозоречна система Schüco AWS 75 PD.SI, за да се представят особено тънките профили на крилото.

Дизайнът на дръжката без розетка се предлага и в заключваща се версия за постигане на устойчивост срещу взлом до клас RC 2. Дръжките се предлагат в основните цветове: сив, бял, черен, както и във вид на неръждаема стомана.

Системата за прозорци Schüco AWS 75 PD.SI с филигранните си профили предлага максимална прозрачност и естетически дизайн за всяко архитектурно изискване. Системните компоненти перфектно съвпадат с тънките профили на крилото, като в комбинация с дръжката без розетка допринасят за цялостната визия.

Schüco AWS 75 PD.SI

Schüco AWS 75 PD.SI

Schüco AWS 75 PD.SI

Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

Може да харесате още...