Swisspacer с последни новости на изложението Glasstec в Дюселдорф


Ако си осигурите посещение на Glasstec (Дюселдорф) от 23 до 26 октомври 2018 г., със сигурност ще има какво да видите!

Щандът на Swisspacer е в зала 11, щанд F42.

Ще бъде представен Swisspacer AIR. На живо ще има демонстрации как този иновативен продукт регулира вътрешното налягане в запечатаното пространство на стъклопакета, за да се избягват проблеми, свързани с промените в атмосферното налягане и височините. На щанда ще се раздават и мостри за посетителите.

Друго важно представяне, което ще намери място на изложението, е приложението Swisspacer CALUWINкалкулатор на енергията при различни комбинации на дебелина на стъклото и стъклопакета, брой камери на стъклопакета, профили, дистанционери. Сами ще може да опитате как работи калкулаторът като задавате своя избор от дисплей на iPhone, който ще излиза на гигантски екран. Производители на стъклопакети, производители на дограми и монтажници, ще могат да видят отблизо мостри на изработени рамки със стъклопакети с дистанционери ADVANCE и ULTIMATE, и Georgian Bar (григорианска решетка) – техните последни иновации за традиционни прозорци.

Дистанционерите Swisspacer могат да бъдат обработени по няколко начина, включително огъване с нагряване или ръчно, което ще бъде показано на щанда. Посетителите ще могат да се запознаят с опциите за машини за огъване на Swisspacer, като екип на компанията ще е на разположение за поясняване и представяне на различните възможности.

Swisspacer е наш дългогодишен партньор-доставчик на „Топъл край“дистанционери за стъклопакети. Ние също ще бъдем на щанда.

Заповядайте да се запознаете с новостите на фирмата.

За контакти и повече информация www.silico-bg.com.

.

Може да харесате още...