ТАЛ Инженеринг получи Голямата награда на годишните награди КРИБ

ТАЛ Инженеринг ЕООД получи Голямата награда в категория “Иновации” на годишните награди “КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”. Номинациите бяха оценени от жури, състоящо се от членовете на Управителния съвет на КРИБ.

Огнян Донев, председател на КРИБ (2010-2014) и изпълнителен директор на Софарма АД връчи наградата на инж. Андон Тушев, управител на Тал Инженеринг.

“Като фирма за фасаден инженеринг, винаги сме се стремили да създаваме продукти, които да отговарят изцяло на международните стандарти и да задоволяват напълно изискванията на клиентите ни. Стремим се да сме в крак с новостите и иновациите в бранша и да предлагаме най-добрите продукти”, коментира инж. Тушев. Тал Инженеринг е първата и единствена източноевропейска фасадна компания, която притежава сертификат WinMark. През 2017 г. тя премина успешно сертификация от Wintech Testing & Certification UK (един от най-големите независими фасадни консултанти) за SBD и PAS24, за Обединеното кралство, както и от DUPONT за качество при обработка, монтаж, и поддръжка на Corian®. “През годините сме компанията, поемала най-предизвикателните обекти в България и към настоящия момент сме най-големият партньор на всички лидери във фасадния бизнес”, посочи инж. Тушев.

Тал Инженеринг продължава да инвестира сериозни суми и в обновяване на производствените си мощности. През 2017 г. инсталира няколко нови машини, като вече разполагаме с най-добрия център за обработка на алуминиеви и метални профили с 6 оси – Schuco AF 500, коeто е най-доброто на европейския пазар.

През 2018 г. компанията участва в изграждането на сграда “Диамант”, “Бизнес център Ричхил”, “Логистичен център JYSK”, “Сграда 15” в “Бизнес парк София”, жилищен комплекс “Резиденшъл парк” и други. Има и нови 3 проекта в Обединеното кралство. Пред завършване е и на мащабния  проект – Le Centre Hospitalier Marc Jacquet и Clinique Saint Jean l’Ermitage à Melun в Мелун, Франция, който е за 180 милиона евро.

Може да харесате още...