Тънки, но здрави прозорци с Origin Slimline

Британският производител Origin представи най-новия си продукт – Origin Slimline Window (OW-70). Новият профил OW-70 предлага елегантна опция, която отговаря на търсенето на пазара за прозорци с по-тънки рамки, които осигуряват по-добра гледка навън.

Изработен от висококачествен алуминий с впечатляваща рамка от 65 мм, прозорецът Origin Slimline е едновременно здрав и елегантен. Той е проектиран за пространства, при които максимизирането на стъклото и светлината е от съществено значение. Предлага се в над 150 цвята RAL, а външният дизайн на крилата е гъвкав и може да се впише в стила на всеки тип имот.

С инсталирането на новите прозорци Origin Slimline Window (OW-70) можете напълно да промените вида на къщата си и да получите повече светлина в интериора.

OW-70 е с полиамидно уплътнение и прекъснат термичен мост, което позволява да се постигне 1.2 U-стойност. Топлинната ефективност е голям приоритет в дизайна на продуктите на компанията, тъй като енергийната ефективност става все по-важна за собствениците и купувачите на жилища.

Друг приоритет за новата система OW-70 е сигурността. Тя е акредитирана от PAS24 и е преминала тестове за издръжливост и производителност. Всеки прозорец е снабден с многофункционална заключваща система Nemesis, която не само предлага оптимално затваряне, но и гарантира, че системата като цяло е изключително сигурна.

Може да харесате още...