Търсите по-икономично ламинирано защитно стъкло? Ето го

Semco Group

Semco и LiSEC спазват повечето от най-добрите стандарти за качество. И двете компании отдават най-голямо значение на индивидуалното изпълнение на заявките, както и на висококачествените решения за нуждите на своие клиенти.

Последният им съвместен проект е за подмяна на модула за предварително ламиниране на линията Armatec в Semco Glastechnik Neubrandenburg. Очакванията: прецизно ламиниране до милиметър, което оптимално се интегрира в съществуващата линия. LiSEC интегрира също и в автоматично подрязване на филми. Контролът и координацията на съществуващите компоненти с контрола на новото решение преминава успешно. Дори зоните за безопасност са адаптирани към новите изисквания.

Semco Group

Продукцията на линията се е увеличила с 10% до 20%, а управлението на системата е значително по-лесно. Сега тя автоматично контролира и регулира всички рецепти.

Благодарение на подмяната на модула за предварително ламиниране, съществуващата линия може да работи още много години с високо качество.

Semco – стъкло, произведено в Германия

В своите 19 обекта в Германия Semco Group произвежда почти 5 милиона квадратни метра изолационни и предпазни стъкла и над 5 милиона квадратни метра стъкло с покритие. Продуктовото портфолио е изчерпателно – от устойчивия многофункционален продукт Semco Klimaglas до приложенията за защита от звук или проникване, стъклени конструкции и решения за интериорен дизайн. Semco третира всяка заявка като напълно индивидуален проект.

Високото качество и изключително надеждната доставка на продуктите се гарантират от вътрешното производство на плоско стъкло с регионални суровини. Собственото съоръжение за покрития също може да реагира бързо и гъвкаво на развитието на пазара.

За контакти и повече информация: Марио Бодаков.

Може да харесате още...