Tecglass продължава да работи в условията на пандемия от COVID-19

Tecglas 1

В тези трудни времена производителят на стъкло Tecglass не е затворил врати. Благодарение на всеотдайността и упоритият труд на всички от екипа, следвайки мерките за безопасност при COVID-19 на първо място, Tecglass продължава да предоставя на клиентите си висококачествени продукти и услуги.

Тежките времена се отразяват на целия свят и коренно променят начина на живот. Испания е една от най-засегнатите страни по време на пандемията от коронавирус и безопасността и благополучието на служителите в испанската фабрика, клиентите и доставчиците на Tecglass са основен приоритет. В Tecglass са приложили всички необходими процедури, за да гарантират безопасността на своите служители и да бъдат надежден партньор за своите клиенти.

Поради гъвкавостта, осигурена от членството в глобална компания, след внимателна оценка на въздействието на COVID-19 върху стъкларския бизнес и веригата на доставки на суровини, Tecglass не предвижда никакви негативни последствия за закупуването на материали, необходими за производство. Благодарение на внедрените протоколи за сигурност и отдадеността на екипа, Tecglass продължава да доставя висококачествени продукти и услуги за своите клиенти по цялата верига.

Може да харесате още...