Течно защитно фолио Уиндоу Гард: качествената защита за дограма и фасади

В началото на 2018 г.,  Аксес Новело продължава с тенденцията да представя нови и иновативни продукти на българския пазар. Точно такъв е случаят с течното защитно фолио Уиндоу Гард.

Уиндоу Гард е по-лесният и ефективен начин за временно предпазване на различни повърхности, които не абсорбират влага. Без значение дали защитата е необходима при строителни или ремонтни дейности, транспорт или просто при съхранение, защитното покритие Уиндоу Гард може да предпази повърхностите с минимално усилие от страна на потребителя. Продуктът може да се нанася с лекота чрез употребата на четка, валяк или пневматичен пистолет и е перфектен за приложение върху стъкло, дограми, фасадни материали, ПВЦ профили, алуминий, неръждаема стомана и други. Уиндоу Гард предпазва от надраскване, замърсяване, боя, цимент, гипс, изгаряне при заваряване и други щети.

След употреба Уиндоу Гард се отлепва от повърхността, без да се накъсва, оставяйки след себе си само крайния резултат: безупречно чиста повърхност без наранявания и замърсявания. Това премахва разходите по почистване и привеждане в търговски вид, особено при дограмата след приключване на довършителните дейности и ремонти.

Уиндоу Гард е продукт на водна основа, без токсични химикали, незапалим и не се класифицира като химически отпадък. След като бъде нанесено, покритието може да остане през целия период на проекта, без да има нужда от подменяне след определено време. Фактът, че защитното покритие пристига под формата на течност, минимизира загубите на материал почти до нула, нещо което не може да бъде постигнати с конвенционални опаковъчни и защитни методи. Необходимото ниво на защита може да бъде определено от количеството и дебелината на нанесения слой. По-дебело защитно покритие осигурява по-добра защита. След премахване, покритието не оставя никакви следи по повърхността, защото в Уиндоу Гард няма лепило.

Преимущества:
– Намалява значително щетите при строеж и транспорт;
– Намалява разходите по ремонт и почистване;
– Съхне за броени минути;
– Лесен за премахване след завършване на проекта;
– Без следи по повърхността след премахване на Уиндоу Гард;
– Ограничава видимостта, предпазвайки от погледи на случайни минувачи, без да ограничава светлината в помещението;
– Устойчив на вода;
– УВ защита;
– Продукт на водна основа, неутрално pH, нетоксичен и незапалим.

Лесна, бърза и ефективна работа само в 3 стъпки.

Уиндоу Гард защитава ефикасно от нараняване и замърсяване както стъкло, така и други повърхности, които не абсорбират влага. Може да се прилага с четка, валяк и да се пръска с пистолет.

Уиндоу Гард се нанася бързо и изсъхва за 30 до 120 минути, в зависимост от атмосферните условия и дебелината. След като изсъхне, защитното покритие е полупрозрачно, позволява преминаването на светлина, но намалява видимостта.

Когато защитата не е вече необходима, Уиндоу Гард се маха с лекота и не оставя следи след себе си поради липсата на лепило в специалната формула на продукта.

Цената на продукта у нас е 5 лева на квадратен метър, без полагане.

За контакти и повече информация – www.access-novello.com.

Може да харесате още...