Течно защитно фолио „Уиндоу Гард

Христо Щерев от „Аксес Новело“ АД и председател на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ (СБВПФ) проведе презентация на тема: „Течно защитно фолио „Уиндоу Гард“: Качествената защита за дограма и фасади.

Христо Щерев презентира серия от кристално прозрачни твърди конектори за стъкло с двойна лепенка. Те са пригодени за съединяване на две или три стъклени плоскости, като са подходящи за стъкла с различна дебелина. Конекторите имат възможности и за ъглови приложения, тройният конектор свързва три стъкла. Новото тази година – освен прозрачните конектори, вече се произвеждат такива и в черен цвят.

Конекторите се използват при стъклени витрини, вътрешни прегради и други повърхности. Резултатът по отношение на запълване на фугите по този начин е безупречен.

Успешен дебют на българския пазар за течното защитно фолио. Продуктът е много разпространен в Англия, но е измислен в Холандия. То предпазва повърхността. Може да се използва и за транспортиране на най-различни предмети. Лесно прилепва към алуминий, PVC. Продуктът е устойчив на вода, след като изсъхне. UV-защитен е. Той е на водна основа, негорим, без вредни емисии. Нанася се както с мече, така и машинно. В рамките на половин час изсъхва и слоят става напълно прозрачен, което позволява на светлината да преминава през стъклото, например. След пълното му изсъхване, филмът се сваля много лесно – с просто движение на ръката. Не е подходящо за дървена дограма, обработен с лак.

Цената на продукта у нас е 5 лева на квадратен метър, без полагане.

Вижте също...