Тентата като самостоятелен стилов елемент

Markilux

Тентите на Markilux предлагат широка гама от форми, цветове и функции. Компанията поставя специален акцент върху висококачествения дизайн. Разнообразието на гамата прави сенниците подходящи за всяка форма на архитектура.

Естетично, дискретно или дори със самоуверено присъствие, дизайнерските тенти на производителя Markilux искат да бъдат възприемани като самостоятелен стилов елемент на фасадата. Формите варират от ъгловати до кръгли, от прави до хармонично извити. Простата елегантност на дизайнерския език е спечелила много награди за дизайн през годините, като например „iF Award“, „Red Dot Design Award“ или „German Design Award“. В същото време целта на продуктите „Произведено в Германия“ винаги е да отговарят както на градския начин на живот, така и на класическите стилове на живот.

„Неподвластният на времето външен вид на нашите тенти и визуалното разнообразие са предназначени за всяка архитектурна форма и за всеки вкус. Това е така, защото продуктите могат да бъдат индивидуализирани със специални цветови ефекти, с метални цветове или различни цветови комбинации и препоръки за подходящи тъкани“, казва Клаус Вухнер, управляващ директор продажби и маркетинг. Това подчертава модерния дизайн и придава на продуктите индивидуален характер. Освен това тентата и сградата създават красив цялостен образ.

Markilux

Хармония между светлина и дизайн

Изпълнителният директор обяснява: „Именно това разнообразие на нашите продукти ги прави много търсени в международен план.“ Освен това има възможност за придаване на специална изразителност с помощта на осветителни системи под формата на LED точки или LED линии. Те могат да бъдат прикрепени към различни елементи на тентата и да поставят красиви акценти върху фасадата и плата. Изборът варира от създаваща настроение светлина през цветни светлинни ефекти до отделни светлини в дизайна на тентата или панели със задно осветяване. С новите дизайни на тъканите от “ collection one“ се създава хармонична картина от форма, цвят, светлина и дизайн за къщата и терасата, казват от компанията.

Снимки: Markilux

Може да харесате още...