Термопанелите на RUUKKI – предимства и цена

Съвременният свят налага изключителен интезитет в строежа на обществени, жилищни и търговски сгради, кина, терминали, съоръжения, складове и редица други. В тази връзка, модерното строителство в пълна сила се възползва от свойствата и преимуществата на термопанелите. Отличните изолационни и херметични  качества, бързият и лесен монтаж го правят предпочитан материал. Термопанелите са предпочитан материал и заради своята изгодна цена.

Освен в промишленото строителство, те все по-широко се използват и в гражданското строителство. С термопанели се изграждат къщи, вили, бунгала, обществени сгради и други.

Термопанели RUUKKI

RUUKKI  е скандинавски производител, който се е наложил в световен мащаб с високото качество на своите термопанели. Суровата природа и традициите в модерното строителство ги прави водеща сила в този бранш. Безспорно RUUKKI предлага отлично съотношение между качество и цена.

Термопанелите на RUUKKI не изискват допълнителна обработка и са идеален вариант за всички външни и вътрешни повърхности. Разнообразната цветова гама, за която се е погрижил производителя, ще задоволи нуждите и желанията на всеки потребител, дори и на най-взискателния.
Всяка сграда с термопанели притежава модерна визия и съвременно излъчване.
И нещо много важно – топлоизолацията, сравнена с тази на тухли, бетон и дърво е 15 пъти по-висока. Ниското тегло на термопанелите на RUUKKI също е голямо предимство. Чрез тази спецификация се намаляват разходите и времето по изграждането на желаната конструкция или сграда. Няма нужда от сложни и скъпи  предварителни геоложки проучвания. Могат да се използват терени и с по-малко устойчив подпочвен пласт. Това дава възможност с термопанели да се строи там, където по друг начин би било немислимо.

Как се определя цената на термопанелите?

Това е въпрос, който вълнува строителите. Цените се определят основно в зависимост от вида на термопанелите и това дали те са:
– стенни или покривни;
– гладки или гофрирани;
– в зависимост от монтажа – скрит или външен монтаж;
– от класа – А или В;
– стандартни или нестандартни;
– дебелината на термопанела;
– от какъв материал е сърцевината;
– макс./мин. дължина;
– полезна широчина;
– със снадки или без снадка при монтаж;
– с повишена топлоизолация или херметичност.

Допълнителен ценообразуващ фактор е количеството, което ще бъде закупено.

За контакти и повече информация – www.rki-bg.com

Може да харесате още...