Тествана и установена като много добра – пантата на Dr. Hahn

Dr. Hahn

Новата скрита панта на Dr. Hahn, VL-Band AT, е достигнала следващия най-висок клас на устойчивост при защита от взлом. Реномираният институт за изпитване SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) в Нидерландия е признат за европейски лидер в сертифицирането на обков за врати, устойчив на взлом. Преминаването на 3-звездния тест в съответствие с BRL 3104 и NEN 5089: 2009 е върхът на устойчивостта срещу взлом.

За разлика от теста RC, при който се тества вратата като цяло, при SKG се тестват и отделни компоненти. Без допълнителна защита от страната на пантата, стандартната версия на Hahn VL-Band AT издържа на опит за проникване с взлом в продължение на повече от пет минути, през които инженерите, провеждащи теста, се опитаха да разбият заключения и закрепен с болтове компонент от страната на пантата с помощта на втора отвертка, лост и обикновен инструмент за пробиване.

Dr. Hahn

По този начин новата панта за врати на Dr. Hahn става първата скрита панта в света, която получава 3 звезди от института SKG. Така тя отговаря най-малко на изискванията на клас RC 3, които се поставят към вратите в съответствие с EN 1627.

Снимки: Dr. Hahn

Може да харесате още...