Тиха гаражна врата с мотор с постоянен ток

Chamberlain

Задвижващият механизъм от Chamberlain гарантира, че гаражът се отваря и затваря възможно най-тихо. Той работи с DC мотор и може да се управлява удобно чрез приложение и смартфон. “Допълнително монтиран задвижващ механизъм с плавен стоп и старт осигурява плавното отваряне и затваряне. Тази автоматична система спира леко гаражната врата и я издърпва тихо нагоре“, обяснява Григорий Трусов, продуктов мениджър на Chamberlain.

Няма единна регулация за това колко шумна може да бъде една гаражна врата. Григорий Трусов обяснява: „Като ориентир може да се каже, че чистото ниво на шум на устройството не трябва да е по-високо от 55 децибела. Това съответства приблизително на бръмченето на стандартен хладилник. Chamberlain постига тези стойности не само със своите мотори, но и с ангренажните ремъци, които вършат работата си почти безшумно и не се нуждаят от поддръжка.

Chamberlain

Отваряне чрез приложение или дистанционно управление

DC моторите на Chamberlain с тяхната 24-волтова технология са в състояние да движат гаражната врата с постоянно, стабилно налягане, чувствително и адаптирано към силите. Това предотвратява вибрациите на вратата. Системата за интелигентен дом myQ се използва като допълнителна функция. Това позволява на гаражната врата да се управлява и наблюдава с безплатното приложение от таблет или смартфон. С myQ можете да получите достъп до вашата гаражна врата по всяко време и от всяко място, за да проверите състоянието ѝ в реално време.

Предимството на механизмите на Chamberlain е, че те могат лесно да бъдат инсталирани само с помощта на няколко стандартни инструмента.

“Това е всичко, от което се нуждаете, защото продуктът е 90% предварително сглобен. Нашите висококачествени задвижващи механизми са подходящи за всички често срещани врати от водещи производители“, завършва Трусов.

Снимки – Chamberlain.

Може да харесате още...