„Топъл кант“ дистанционерите Thermix TX Pro, вече част от Alu Pro, продължават доброто представяне

Да бъде най-цялостният доставчик в глобалната стъклена индустрия с най-широката гама от налични продукти е само една от целите на Fenzi Group в едно пътуване, започнало от основаването на компанията през 1941 г. През миналата година Fenzi Group придоби Thermix – продукт, който допълва най-модерното портфолио от „топъл кант“ дистанционери в целия свят. Почти година след придобиването, Thermix вече се произвежда изцяло в Италия и е напълно интегриран в операциите на Alu Pro в завода във Венето, който вече е глобалният център за доставки на високопроизводителни дистанционери.

Прехвърлянето на производството в Италия приключи с инсталирането и на последните производствени линии в началото на 2020 г. „Веднага постигнахме същото високо качество на продукта като в завода на Ensinger в Кам, Германия. Това е голямо постижение, благодарение отчасти на подкрепата, която получихме от Ensinger. В момента имаме отличен контрол върху производствения цикъл и технологиите. Thermix е наш продукт и оценката на нашите клиенти е най-пряката демонстрация на това. Въпреки възможните притеснения относно промяната на собствеността, успяхме напълно да отговорим на очакванията на нашите клиенти. Те бяха развълнувани, когато видяха, че ние поддържаме стандарта за качество, на който са свикнали“, споделя Алесандро Фензи.

Бързоразвиващият се пазар на „топъл кант“ дистанционерите – високоефективна технология, която увеличават комфорта на живот в сградите и, следователно, качеството на живот на техните обитатели – насърчава квалифицираните производители да повишат нивото на качество. Thermix Tx Pro е оптимално разположен сред стъклопакетите с „топъл кант“ по отношение на ефективност и дълготрайност. Изработен от специален технополимер и подсилен от неръждаема стомана, Thermix Tx Pro дистанционерът е частично покрит с ултра тънко стоманено фолио, което осигурява адхезия на уплътнителите и служи като бариера срещу загубата на газ.

С 13 завода по целия свят, Fenzi Group обслужва своите клиенти от няколко дистрибуторски центъра на всички пет континента.

Вижте също...