Топлоизолационно стъкло с повече яснота и по-слабо отразяване

Guardian Glass

Guardian Glass представи Guardian ClimaGuard Neutral 1.0 – топлоизолационно стъкло с покритие за прозорци с двоен стъклопакет, което има Ug-стойност 1,0 W/m2K и предлага подобрена естетика с по-неутрален цвят и по-ниско отразяване в сравнение с други стъклени продукти за жилищни прозорци с U-стойност 1,0.

ClimaGuard Neutral 1.0 е решение с единичен продукт, което може да се използва в закалена форма или да бъде термично обработено за използване в приложения за безопасност. Това означава, че преработвателите на стъкло не трябва да разполагат с два различни стъклени продукта (термично обработена версия и закалена версия), за да отговорят на търсенето от производителите на прозорци.

Guardian Glass

Гари Фрейкс, регионален мениджър продажби за Обединеното кралство и Ирландия в Guardian Glass, коментира: „За да постигне стойност на Ug от 1,0, Guardian Glass е възприела много различен подход, вярвайки, че стъклото трябва да помогне за внасянето на възможно най-много естествена дневна светлина в домовете на хората – с повече яснота и по-слабо отразяване. Благодарение на познанията на Guardian в иновациите за стъкло с покритие, ClimaGuard Neutral 1.0 е по-неутрален в цветовете с по-ниско отражение”. ClimaGuard Neutral 1.0 постига 74% пропускане на светлина за двоен панел IGU 4-16-4 (покритие на повърхност #3, 90% запълване с аргон), 14% отражение на светлината и слънчев фактор от 52%.

Продуктът се предлага стандартно като флоатно стъкло Guardian ExtraClear, ламинирано стъкло Guardian ExtraClear флоатно стъкло Guardian UltraClear с ниско съдържание на желязо, предлагащо по-добра цветова неутралност и по-висока прозрачност за още по-естествена гледка навън.

Снимки: Guardian Glass

Може да харесате още...