Три нови дизайнерски цвята Veka Spectral

Tender-Oak

Три нови дървесни декора допълват дизайнерската гама Veka Spectral

Преди няколко години Veka стартира собствена технология за цветово моделиране на профилите, като постави с Veka Spectral нов стандарт в тази област. Предлаганите цветове и дизайнерски декори постоянно се обогатяват – сега с три дървесни варианта.

Положителните отзиви за използваните досега 11 цвята потвърждават убеждението, че продуктовите качества на уникалната повърхност отчитат тенденцията за висококачествен дизайн. Изключително ниската степен на отражeние и ултраматово излъчване придават благороден израз на избраните декори. Високи са също техническите и механичните характеристики на продуктите.

В сътрудничество с производители на прозорци Veka разшири палитрата с нови 3 декора – Tender Oak античен, Tender Oak сив и Tender Oak бял. Новите цветове вече се предлагат на пазара. Характерната за Veka Spectral матова оптика и мекота на допир намират израз и при тези цветове.

Veka Spectral с уникалните си качества е използваема не само в прозоречните профили. Тя намира приложение и при фасадни и облицовъчни елементи – така се достига до по-широк кръг почитатели на ексклузивния дизайн.

Може да харесате още...