Цялостни решения от Lisec за обработката на плоско стъкло

жизнен цикъл

Защото ние оптимизираме разходите на клиентите си през целия жизнен цикъл на поточните ни линии.

Ние работим вече повече от 50 години, като влагаме много, за да можете вие в дългосрочен план да увеличавате ефективността и живота на автоматизираните си производствени линии, както и качествената продуктивност при преработката на плоско стъкло. В качеството си на единствен производител на автоматизирани производствени линии с оперативно ноу-хау и най-голямата сервизна мрежа в света ние ви подкрепяме с водещи технологични решения.

Марката Lisec е гаранция за голямо предимство в съотношението разходи-ползи през целия жизнен цикъл на вашите машини и автоматизирани производствени линии.

иновация

Защото ние се стремим към усъвършенстване в обработката на гладко стъкло още от първият работен час.

По времето, когато започнахме да се занимаваме с преработване на стъкло, съществуваха все още малко на брой автоматизирани производствени линии. Затова се заехме с усъвършенстването им. От тогава насам непрекъснато тласкаме усъвършенстването напред. 60 изследователи работят непрекъснато в нашия собствен изследователско-инженерен отдел, както и в изследователски партньорства, върху нови технологии. Приблизително осем процента от оборота си ние инвестираме за изследвания и развитие. Резултатът до момента е: над 400 патента и постоянна преднина за нашите клиенти.

сервиз и поддръжка

Защото ние подпомагаме клиентите си с най-голямата в Света сервизна мрежа

Където и по Света да се намирате: Lisec предлага гарантирана наличност на резервни части и обща поддръжка в най-голямата в световен мащаб сервизна мрежа в областта на преработката на плоско стъкло. Независимо дали се отнася за монтаж и пускане в употреба, технологично или оперативно обучение за обслужване на автоматизираните производствени линни, инспектиране и оптимизация: нашите специалисти ще ви помогнат с компетентни решения своевременно на място.

Също така с помощта на нашия дистанционен сервиз (поддръжка и обслужване), както и телефонна и Online поддръжка ние сме винаги при вас, когато имате нужда от услугите ни.

опит

Защото с нашето повече от 50 години оперативно ноу-хау ние наистина разбираме клиентите си.

Нашият опит идва от производството. В качеството си на единствената компания, предлагаща пълната гама машини за преработката на плоско стъкло, с повече от 50 години оперативно ноу – хау, ние познаваме целия процес по преработката на стъкло от практиката и на тази база добре познаваме големите и малки потребности на нашите клиенти. Възползвайте се и вие и печелете от иновациите, които са ориентирани към практиката и вече са изпробвани в работен процес.

компетентност

Защото ние в качеството си на единствената компания, предлагаща цялостно оборудване от машини за обработката на стъкло, разработваме цялостни и сигурни решения за нашите клиенти

Производствени линии, автоматизация и сервизно обслужване могат да бъдат получени от отделни доставчици. Или могат да бъдат получени от нас под формата на перфектно синхронизирано, цялостно решение. Като единствен по рода си в световен мащаб системен партньор, ние предлагаме всички възможни решения, от които Вие бихте имали нужда, на едно място – от опростени машини до цялостни комплексни автоматизирани линии. Възползвайте се и печелете от увеличаване на производителността, дълъг живот на производствените линии и ефективност – благодарение на нашата цялостна компетентност.

За контакти и повече информация – Лизек България.

Вижте също...