Tweha – системи за лепене на фасадни материали

Tweha

Нидерландският производител Tweha притежава дълги години опит в областта на устойчивото лепене на фасадни облицовки. Системите за лепене на компанията се отличават на пазара по своя специфичен състав, както и с качество от най-висок клас. Продуктите с марка Tweha могат да бъдат намерени в няколко хиляди сгради в повече от 40 страни по света и продължават да бъдат издръжливи. Всички те отговарят на най-новите стандарти и директиви на ЕС. Гаранцията на системите за лепене е до 10 години!

Лепене на фасадни материали от всякакво естество.

Когато става въпрос за лепене на фасадни материали от всякакво естество и размери, Tweha безапелационно е пазарният лидер. Системите на компанията са разработени и произведени специално за лепене на разнообразни материали и облицовки като HPL панели, керамика, фиброциментови плоскости, композитни панели, естествен камък, стомана, неръждаема стомана, стъкло, цинк, мед, алуминий и други.

Системите за лепене на фасадни материали Tweha могат да се използват пълноценно при температури от -20˚C до +40˚C. По този начин се предоставя възможност за лепене на фасадни облицовки от всякакъв тип целогодишно. Важно е да отбележим, че системите на Tweha нямат необходимост от грундове. Значителни икономии при прилагането на продуктите могат да се направят по отношение на средствата, както и времето.

Приложения на системите Tweha.

Употребата на системите е широко разпространена и може да се приложи с всички срещани материали за облицовка. Най-често използваните системи за лепене на фасадни материали са Tweha MetalMate, Tweha StoneMate, Tweha PanelMate и Tweha GlassMate.

Tweha

Tweha MetalMate – системата се използва за лепене на естетични метали като цинк, стомана, неръждаема стомана, мед и алуминий. Без използването на агресивен грунд, тези материали могат лесно и невидимо да са залепени в почти всяка произволна форма и повърхност.

Tweha

Tweha StoneMate – системата е специално проектирана за материали като естествен камък, керамика и композитни материали. С нейна помощ ще забравите за видимите куки и сложните котви от миналото.

Tweha

Tweha PanelMate – за лепене на материали като HPL панели, фиброциментови плоскости и дори бетони. Лепилото е еднокомпонентен хибриден полимер от най-висок клас. Уникалната му формула осигурява най-добрите стойности за адхезия, якост на опън и срязване. Използването на лепилен грунд не е необходимо, което води до значителни икономии на време и пари.

Tweha

Tweha GlassMate – с тази система изграждането на стъклени фасади без рамки или механични връзки е напълно възможно. Всеизвестен факт е, че стъклената фасада може да създаде изключително красиви и впечатляващи ефекти.

Ексклузивен представител на Tweha за България е Conforma.

Може да харесате още...