Участие на Солид 55 в международно изложение за архитектура и дизайн

Участие на Солид 55 в международно изложение за архитектура и дизайн Made Expo, Милано, Италия

За трети пореден път Солид 55 взима участие в известното международно изложение за архитектура и дизайн Made Expo, което се провежда в Милано, Италия между 13.03 и 16.03.

На дизайнерския щанд посетителите могат да разгледат високотехнологичните решения, които компанията е постигнала през изминалата година и вече предлага на българския пазар.

Врата с биометрично заключване, благодарение на специално разработено решение за сигурност за дома – Easy Lock, в което пръстът ни става ключ или управление с помощта на мобилен телефон – SolidMobile Key са само част от иновациите, които привличат вниманието към българската компания.

Ексклузивно за любителите на високите технологии и актуалните тенденции, Солид 55 представя врата, която се отваря и затваря сама, благодарение на специалния вграден автомат EC Turn Inside. Тази мостра предизвиква истински фурор на щанда и всеки, който иска лично да усети комфорта от липсата на ключове и ангажиращи дръжки, може да тества вратата в шоурума на компанията в София.

Ексклузивно за любителите на високите технологии и актуалните тенденции, Солид 55 представя врата, която се отваря и затваря сама, благодарение на специалния вграден автомат EC Turn Inside от GEZE. Тази мостра предизвиква истински фурор на щанда и всеки, който иска лично да усети комфорта от липсата на ключове и ангажиращи дръжки, може да тества вратата в шоурума на компанията в София.

Може да харесате още...