Уиндоу Гард – еволюцията за защита на стъкла, дограми и други строителни повърхности

Уиндоу Гард

Уиндоу Гард е най-ефективният и лесен начин за временно предпазване на различни повърхности, които не абсорбират влага. Няма значение дали защитата е необходима при строителни дейности, ремонтни дейности, транспорт или просто при съхранение! Уиндоу Гард гарантирано защитава повърхностите с минимално усилие от страна на потребителя. Продуктът се нанася с лекота чрез употребата на четка, валяк или пневматичен пистолет. Уиндоу Гард е перфектен за приложение върху стъкло, дограми, фасадни материали, PVC профили, алуминий, неръждаема стомана и други. Защитното фолио предпазва повърхността от надраскване, замърсяване, боя, цимент, гипс, изгаряне при заваряване и други често срещани щети в практиката.

Какво представлява течното защитно фолио Уиндоу Гард?

Уиндоу Гард е незапалим продукт на водна основа. Не съдържа токсични химикали и не се класифицира като химически отпадък. След нанасянето на Уиндоу Гард, покритието може да остане през целия период на проекта – няма нужда от подмяна! Защитното покритие е под формата на течност. Благодарение на това минимизира загубите на материал почти до нула – нещо, което не може да бъде постигнато с конвенционални опаковъчни и защитни методи. Необходимото ниво на защита може да бъде определено от количеството и дебелината на нанесения слой. По-дебелото защитно покритие осигурява по-добра защита. След премахване на покритието не остават никакви следи по повърхността, защото Уиндоу Гард притежава специално разработена формула, която няма лепило.

Начин на употреба – само три лесни стъпки

Уиндоу Гард защитава ефикасно от нараняване и замърсяване както стъкло, така и други повърхности, които не абсорбират влага. Може да се прилага с четка, валяк и да се пръска с пистолет. След нанасяне на течното защитно фолио Уиндоу Гард се изчаква от 30 до 120 минути в зависимост от атмосферните условия и дебелината. След като изсъхне, защитното покритие става полупрозрачно и позволява преминаването на светлина, но намалява видимостта. След приключване на всички работни процеси, Уиндоу Гард се отлепва от повърхността с лекота, без да се накъсва и оставя след себе си безупречно чиста повърхност, която няма наранявания и замърсявания. С Уиндоу Гард ще забравите за излишните разходи, които са свързани с почистване и привеждане на дограмата в търговски вид след приключване на довършителните дейности и ремонти.

Уиндоу Гард

Уиндоу Гард

Уиндоу Гард

Защо да изберете Уиндоу Гард?

Течното защитно фолио Уиндоу Гард значително намалява разходите по ремонт и почистване и щетите при строеж и транспорт. Продуктът съхне изключително бързо. След завършване на проекта се премахва лесно. Уиндоу Гард притежава UV защита и е устойчив на вода. Предпазва и от любопитните погледи на минувачите.

Аксес Новело ви предоставя страхотната възможност да закупите висококачественото течно защитно фолио Уиндоу Гард на преференциална цена. Количеството в една опаковка е 20 литра. Разходната норма е от 120 до 170 м² за 20 литра течно защитно фолио.

Може да харесате още...