Умна брава Avia

Avia

Умната брава Avia на великобританската компания със същото име е една от малкото интелигентни брави, които могат бързо и лесно да се монтират в PVC, композитни или дървени врати от 44-70 мм с всички стандартни многоточкови заключващи системи. Тя се доставя със стандартен размер и се монтира безжично, така че може лесно да се интегрира в съществуващите инсталации.

Avia

Бравата може да се похвали с редица иновативни и водещи в класа защитни характеристики и ползи. Тя работи с Bluetooth 5, което предоставя стабилна връзка и максимална гама от възможности за управление, а в случай на прекъсване може да се използва и съществуващия ръчен ключ. Бравата осигурява пълно отчитане на активността на заключване и е проектирана и тествана съгласно PAS 24: 2016.

Avia

Сигурната многофункционална интелигентна ключалка, която използва технологията Apple HomeKit работи с iPhone, fob, клавиатура, iPad, Apple smartwatch и има ръчно пренастройване. Тя може да се монтира към старите многоточкови заключващи се врати без никакви модификации и разбира се на нови врати. Тя може да се управлява локално чрез Bluetooth® и дистанционно чрез облачните технологии. Така достъпът дистанционно може да се извърши буквално навсякъде по света, където има интернет връзка, а възможността за предоставяне на временни или постоянни кодове за достъп на потребителите прави системата още по-гъвкава.

За повече информация: Avia

Може да харесате още...