Умно хардуерно решение за максимално отваряне – Panorama Swing Design

Panorama Swing Design

Плъзгането на прозорците освен силно желано от потребителите, става и все по-достъпно решение. Rehau ни представя иновативна система за максимално отваряне на пространството – Panorama Swing Design. Специфичният механизъм комбинира плъзгане и завъртане, като не изисква определен тип профили, а се добавя към вече съществуващи профилни системи на Rehau. Той им позволява да се плъзнат, заставайки перпендикулярно в края на отвора в стената. Това осигурява достъп на много светлина в помещението, ефективно проветряване и създава преливане на пространството вътре-вън.

Продукт, създаден от търсенето на пазара

Все по-голямата популярност на продукта се корени в глобалната тенденция за по-просторни и отваряеми пространства и пренасяне на ежедневни дейности навън. Клиентите търсят по-ефективно експлоатиране на стаите в дома и гъвкавост в обитаването. Едновременно с това те са все по-информирани и не допускат компромис с енергийната ефективност и качеството на обкова на прозорците си.

Какво прави системата Panorama Swing Design иновативна?

Прозоречната система на Rehau създава ключова оптимизация, като предоставя алтернатива на системите тип „хармоника“. Обковът позволява на стандартните прозорци с лекота да се превръщат в сгъваеми плъзгащи се елементи. Всяко от крилата може да се отваря, плъзга и затваря самостоятелно. Прозоречното решение е приложимо за профилни системи на Rehau и позволява гъвкава и гладка експлоатация.

Как работи хардуерното решение?

Преходът между вътрешните и външните пространства се осигурява от иновативен специфичен обков. Тестваното системно решение гарантира сигурност и перфектна изчистена визия чрез скрити насрещници.

Panorama Swing Design

Още от предимствата на Panorama Swing Design:
– обковът се доставя на готови сетове, като така спестява време и пари; това гарантира на производителя на прозорци ефективно съхранение и лесна поръчка;
– цялостният непрекъснат профил на рамката (касата) осигурява бърза и лесна обработка;
– приложението е предназначено както за прозорци, така и за врати, подходящо е за стандартна 70 мм система;
– универсалната релса за плъзгане е покрита с анодизиран слой в цвят сребро и съответства на останалите части на обкова;
– доставката на профили и хардуерни монтажни комплекти се осъществява от един доставчик – Rehau.

Системното решение е налично на склад

Прозоречната система Panorama Swing Design е достъпна за широка гама от клиенти, които имат предпочитания към различен тип прозорци и се явява като алтернатива на системите за хармоники. Качеството е безкомпромисно тествано, за да предложи максимална ефективност и безопасност.

„Прозорецът – преоткрит за модерния начин на живот.“

Panorama Swing Design е сертифицирана Rehau система, която е съпътствана от изчерпателна документация директно от компанията. Поръчката е лесна, а сервизът включва инструкции и техническа информация за перфектна изработка и монтаж, както и инструмент за изчисляване на необходимите количества.

Може да харесате още...