Уникален изкуствен камък за декорация на фасадата

Неотдавна приключи реконструкцията на фасадата на търговски център «Bershka», разположен на известната търговска улица Meir, в историческата част на Антверпен, Белгия.

Изпълняващите проекта експерти решават да използват като материал за фасадата уникален изкуствен камък «HI-MACS», произведен от «LG Hausys». Сред безспорните предимства на акрилната облицовка са качествената гладка непорьозна плоскост, еднородна структура, устойчива на неблагоприятни атмосферни условия и климатични влияния и влага, устойчивост на удар, лекота на работа и поддръжка. При монтирането на  «HI-MACS» панелите, проблеми не се срещат – материалът се фиксира към структурата на фасадата  просто и надеждно.

Уникалните свойства на изкуствения камък «HI-MACS» го превръщат в перфектен материал за приложения на открито. Функционалността и дизайнерските предимства на акрилната облицовъчна система я налагат като фасада за търговския център «Bershka» в Антверпен. Използвайки изкуствения камък «HI-MACS» е създадена красива, привлекателна, професионално изпълнена фасада, с почти невидими шевове между алуминиевата рамка и панелите.

Може да харесате още...