Уникално засенчване на изцяло остъклени ъгли

Warema

В съвременната архитектура изцяло остъклените ъгли са определящият стила елемент, който създава уникално усещане за простор. С изчистения си и минималистичен дизайн, плъзгащите се врати с отваряне в ъгъла завладяват пазара.

За да може да осигури адекватно засенчване на големите стъклени фасади, експертите по слънцезащита от Warema разработват ново решение: специални външни щори за ъглови остъклявания.

При тях няма направляващи релси или опъващи елементи, които да нарушат естетиката, защото Warema предлага куплирани външни щори, без направляващи елементи в ъгъла. Незабележимите ъглови съединители на ламелите осигуряват хармонична цялостна картина на слънцезащитното решение.

Стабилност:

Долните релси са здраво свързани и стандартното завъртане на ламелите не се влияе от връзката. И двете щори в ъгъла се завъртат едновременно и се движат паралелно нагоре и надолу.

Това решение за засенчване е стабилно и се характеризира с лесно планиране и монтаж. То осигурява и безпрепятствената гледка навън. Получавате всички предимства на професионалните, изработени по поръчка външни щори, с които можете да контролирате осветлението според вашите желания.

 

Може да харесате още...